Prinses Christinalaan 8

info@johanfrisoschool.nl

Groep 1 en groep 2

De klas van juf Marijke en juf Eline onzeKlas
Spelen in het speellokaal Elke maand mogen de peuters gymmen in het speellokaal. Meester Gerrit laat dan de toestellen staan, zodat ook de leerlingen van groep 1 en 2 er de volgende dag op kunnen spelen.
Onze foto's
onzeKlas Scala beeldend Gedurende 4 weken hebben de kinderen onder leiding van een docent van Scala gewerkt over de boerderij onzeKlas Gastles brandweer Bij ons in de klas is iemand van de brandweer geweest. Eén van de kinderen mocht een echt brandweerpak aan. onzeKlas Sinterklaas Sinterklaas verblijft in Hoogeveen in Theater De Tamboer. Met de groepen 1/2/3 en 4 zijn we hier geweest onzeKlas Sinterklaas 5 dec. Sinterklaas is bij ons op bezoek geweest met zijn Pieten. onzeKlas Kerstcrea 2018 Wat heeft iedereen met hulp van moeders en oma's weer laten zien hoe creatief we zijn.